مدارک سفارت چین


  • اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی

  • مدت اعتبار حداقل 7 ماه از تاریخ ورود.

  • ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است

  • 3 قطعه عکس 4*6 رنگی و 3 قطعه عکس 4*3 رنگی،  تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد)

  • اصل و ترجمه شناسنامه و کارت ملی به همراه کپی از کلیه صفحات آن و اصل و ترجمه سند ازدواج

  • اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش  حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر  یک هفته قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد)

  • حساب‌های جاری: کارکرد سه ماهه اخیر به زبان انگلیسی

  •   سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود

    • ارائه گردش حساب سود سپرده بلند مدت به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک
    • باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500،000،000 ريال باشد.

  • اصل و ترجمه مدارک شغلی:

  • پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی

  • وکلا: پروانه وکالت

  • مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

  • بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی

  • مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان

  • در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات

  • معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی  با مهر سازمان

  • دانش آموزان و دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل

    • برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه‌ اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

  • برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند، رضایت‌نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

  •   اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­ دار

    • حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
    • اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌­ماند.
    • چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ 500،000،000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­‌گردد.  
    • لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

    با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر در خواست گردد که تهیه و ارائه آنها جهت اخذ ویزا الزامی است.